Rozprúdime regióny

Od svojho vzniku Nadácia ZSE smeruje podporu do aktivít iniciatívnych a inšpiratívnych ľudí, ktoré prinášajú reálnu zmenu v bezprostrednom okolí. Inak tomu nie je ani v 5. ročníku grantového programu Rozprúdime regióny.
Rozprúdime regióny

V tomto roku získalo 118 projektov vybraných z 539 uchádzačov podporu v celkovej výške 100 000€.

Najviac úspešných projektov je tentokrát z Trnavského kraja. Väčšina sa o podporu od Nadácie ZSE uchádzala po prvý raz, no tešíme sa aj novým nápadom úspešných žiadateľov z minulých ročníkov. Veríme, že rozprúdia regióny západného Slovenska novým kultúrnym, športovým a komunitným životom.

Po ročnej pauze spôsobenej pandémiou a absencii kultúrnych, komunitných či športových podujatí, chceme s pomocou aktívnych ľudí a organizácií opätovne rozhýbať západoslovenský región. V ideálnom prípade naživo a offline, no po novom aj s možnosťou realizovať zámery v online prostredí. Je samozrejme potrebné, aby všetky aktivity prebiehali v súlade s aktuálne platným epidemickým usmernením.
O výbere podporených projektov realizovaných v jednotlivých krajoch distribučnej oblasti ZSE rozhodla nezávislá viacčlenná hodnotiaca komisia na základe podmienok programu Rozprúdime regióny 2021. O úspešných žiadateľoch a výške podpory sa dozviete v zozname podporených projektov.

Zoznam podporených projektov grantového programu Rozprúdime regióny 2021

Ďakujeme za váš záujem, vidíme sa v regiónoch!