banner

539 nápadov je pripravených znovu rozprúdiť regióny

V piatom ročníku grantového programu Rozprúdime regióny Nadácia ZSE prijala 539 projektových žiadostí.

Program už tradične podporuje lokálne podujatia a aktivity oživujúce kultúrne dianie a komunitný život na západnom Slovensku. Po minuloročnej prestávke sa tešíme množstvu nápadov na opätovné rozprúdenie kultúry, umenia, zábavy, športu aj tradícií. Už sme si zvykli, že hodnotné podujatia a akcie vieme v prípade núdze absolvovať aj z domu, preto sme možnosti podpory rozšírili o podujatia v online prostredí.

Do termínu uzávierky 15. júna 2021 bolo do programu predložených 539 projektov. Tentokrát bol najvyšší počet prijatých projektov z Bratislavského kraja (176). 121 zo žiadateľov už bolo úspešných v predchádzajúcich kolách, no tešíme sa aj veľkému počtu nových nápadov. Nezávislá viacčlenná hodnotiaca komisia rozhodne o výbere podporených projektov, medzi ktoré bude prerozdelená celková suma 100 000 eur.

Výsledky programu a zoznam podporených projektov bude zverejnený 7. júla 2021. Viac informácií o programe nájdete na https://www.nadaciazse.sk/projekt/rozprudime-regiony-2021

Ďakujeme za váš záujem a držíme palce všetkým výnimočným nápadom.

539 nápadov je pripravených znovu rozprúdiť regióny