Rozprúdime regióny

Od svojho vzniku Nadácia ZSE smeruje podporu do aktivít iniciatívnych a inšpiratívnych ľudí, ktoré prinášajú reálnu zmenu v bezprostrednom okolí. Inak tomu nie je ani v 5. ročníku grantového programu Rozprúdime regióny.
Rozprúdime regióny

Nadácia opäť prerozdelí 100 000 € projektom, ktoré rozvíjajú kultúrny, športový a komunitný život na západnom Slovensku.

Po ročnej pauze spôsobenej pandémiou sme tento obľúbený grantový program priniesli opäť.  Po dlhom období sociálnej izolácie a absencie kultúrnych, komunitných či športových podujatí, chceme s pomocou aktívnych ľudí a organizácií opäť rozprúdiť život v západoslovenskom regióne. Novinkou v programe Rozprúdime regióny je možnosť podpory projektov realizovaných v online prostredí.

Do uzávierky 15. júna bolo predložených 539 žiadostí o finančnú podporu z jednotlivých krajov distribučnej oblasti ZSE.

Privítali sme množstvo nových nápadov aj opätovnú účasť žiadateľov úspešných už v minulých ročníkoch.

O výbere podporených projektov rozhodne nezávislá viacčlenná hodnotiaca komisia. Výsledky programu a zoznam podporených projektov bude zverejnený 7.júla 2021.

Proces prijímania a výberu projektových žiadostí prebieha podľa podmienok programu Rozprúdime regióny 2021.

Ďakujeme za váš záujem a držíme palce všetkým výnimočným nápadom!