Už takmer 3 000 eur vyzbieraných v programe Búrame bariéry

Nadácia ZSE prostredníctvom spolupráce s Asociáciou pomoci postihnutým už druhý rok podporuje organizáciu benefičných podujatí, ktorých výťažok je určený pre konkrétneho jednotlivca so zdravotným postihnutím.

Zo siedmich podporených projektov druhého ročníka programu sa podarilo úspešne zorganizovať už dve podujatia.

V sobotu 9.2.2019 sa v Piešťanoch uskutočnil druhý ročník Benefičného športového plesu. Organizátori pre návštevníkov plesu pripravili bohatú tombolu s lákavými cenami, ktorá sa tiež podpísala na úspešnom priebehu akcie. Celkový výťažok 2 421 eur bude v plnej výške použitý na nákup komunikátora pre Dominiku s ojedinelým genetickým ochorením.

V Mýtnych Ludanoch sa o týždeň neskôr, v sobotu 16.2.2019 konal Benefičný koncert Spoločne pre Peťka. Bohatý program určený pre rozmanité vekové skupiny zaplnil miestny kultúrny dom a výťažok 1 300 eur putuje na úhradu rehabilitácie v detskom rehabilitačnom centre Liberta Košice.

Tešíme sa na úspešný priebeh ďalších podporených podujatí.