Rozprúdime regióny – vaše hlasy rozhodli o podpore v druhom kole

Po dvojtýždňovom súboji lajkov a srdiečok vo facebookovom hlasovaní poznáme projekty podporené v druhom kole grantového programu Rozprúdime regióny. Vďaka dodatočným 20 000 eurám a 25 podporeným nápadom bude v regiónoch a komunitách západného Slovenska o kúsok veselšie.

V prvom kole nezávislá hodnotiaca komisia odporučila na podporu 118 projektov, medzi ktoré bola prerozdelená suma 100 000 eur. Mnoho inšpiratívnych nápadov sa však už medzi podporených nezmestilo, tak sme opäť pristúpili k navýšeniu rozpočtu o 20 000 eur a v druhom kole umožnili rozhodnúť verejnosti v hlasovaní na facebookovom profile nadácie. V albume s fotografiou a krátkym popisom aktivít sa stretlo 34 projektov. Od 15.7. do 29.7. prebiehalo hlasovanie zaslaním lajku alebo srdiečka vybranému projektu. V závere sme vybrali 25 projektov s najvyšším počtom hlasov, ktoré získajú podporu.

Spolu teda v tomto roku program Rozprúdime regióny podporí 143 podujatí a aktivít.

Zoznam podporených projektov ako aj informáciu o celom priebehu tohto ročníka nájdete na podstránke programu.

Vidíme sa v regiónoch!