Rozprúdime regióny 2020 načas odložený

V roku 2016 Nadácia ZSE vyhlásila prvý ročník grantového programu Rozprúdime regióny. Za toto obdobie sa nám podarilo v programe podporiť vyše 600 projektov sumou 480 tis. eur. V programe od jeho vzniku podporujeme originálne projekty pre komunity, alebo aj také, ktoré zviditeľňujú výnimočnosť konkrétneho regiónu a jeho tradičných zvykov, či pamiatok.

Za bežných okolností by sme v týchto dňoch pripravovali vyhlásenie piateho ročníka programu Rozprúdime regióny. Opäť sme plánovali podporiť lokálne podujatia a oživiť kultúrne dianie a komunitný život v regiónoch na západnom Slovensku. Vzhľadom na aktuálnu situáciu sme sa rozhodli otvorenie programu odložiť na čas, keď bude situácia priaznivejšia. O všetkom vás budeme včas informovať a veríme, že spoločne opäť dokážeme zrealizovať vaše nápady.

Výsledky z predchádzajúcich ročníkov programu a fotografie z podporených projektov si môžete pozrieť na podstránke programu.