Nadácia ZSE podporí iniciatívu #KtoPomozeSlovensku

Uplynulé dni pozorne sledujeme situáciu v našej krajine, ktorú ochromil šíriaci sa korona vírus spôsobujúci ochorenie COVID-19. Zmeny, ktoré zasiahli náš každodenný život ovplyvnili aj naše aktivity a obmedzili mnohé verejnoprospešné projekty, ktoré podporujeme.

Nadácia ZSE od svojho vzniku v roku 2014 dlhodobo podporuje množstvo aktivít s jedným spoločným menovateľom. Prostredníctvom iniciatívnych a inšpiratívnych ľudí prinášame reálnu zmenu v ich bezprostrednom okolí. Veríme, že drobné skutky jednotlivca môžu viesť k veľkým činom.

Obdobie, ktorým prechádzame je toho dôkazom. Na Slovensku vzniklo za krátke obdobie veľký počet iniciatív s jediným cieľom, vzájomne si pomôcť. Ľudskosť a spolupatričnosť, pomoc blízkym aj druhým sa stali bežnou súčasťou našich dní.

Radi by sme aj teraz poskytli našu pomoc tam, kde vieme, že bude použitá adresne. Aj preto sme sa rozhodli podporiť sumou 20 000 eur iniciatívu #KtoPomozeSlovensku. Sme presvedčení, že prehľadný systém financovania a zabezpečenia materiálnej pomoci pomôže zvládnuť aktuálnu pandémiu nemocniciam, domovom sociálnych služieb a ďalším zariadeniam poskytujúcim služby pre zraniteľné skupiny ľudí.

Ďakujeme všetkým, ktorí sa spolu s nami rozhodnú pomôcť.