banner

Energia pre teba

V Nadácii ZSE už od nášho vzniku považujeme za dôležité prispievať svojím konaním k vytváraniu sveta, ktorý bude ešte lepším miestom na život.
Energia pre teba

V spolupráci s Asociáciou pomoci postihnutým APPA máme za sebou šesť ročníkov grantového programu, ktorý dopĺňa oblasť podpory komunitného rozvoja o cieľovú skupinu ľudí s postihnutím. Prostredníctvom programu sme doposiaľ podporili spolu 60 charitatívnych podujatí, ktorých výťažok bol použitý na zlepšenie života ľudí so znevýhodnením.

V roku 2024 vyhlasujeme už 7. ročník programu

Prostredníctvom programu Energia pre teba budú môcť aj v tomto roku žiadatelia získať finančnú podporu do výšky 1 000 eur na organizačné a technické zabezpečenie charitatívnych podujatí, ktorých výťažok je určený na úhradu rehabilitácií, nákup zdravotných pomôcok a liekov v prospech vybraných členov klubu APPA. Podmienkou získania podpory je miesto realizácie projektu na území západného Slovenska.

Aj v aktuálnom ročníku bude program prepojený s unikátnym projektom APPka by APPA. Jedinečná charitatívna mobilná aplikácia umožňuje premieňať energiu vynaloženú pri pohybe užívateľa na pomoc deťom a dospelým so zdravotným hendikepom. Okrem výťažku z charitatívneho podujatia budú mať členovia klubu APPA možnosť získať prostredníctvom aplikácie od Nadácie ZSE finančný príspevok až do výšky 2 000 eur.

Do aktuálneho ročníka programu je možné sa zapojiť prostredníctvom formulára uverejneného na stránkach APPA.